Thursday, May 24, 2012

WAHAI HATI BERTABAHLAH....

assalamualaikum

dalam entry yg lepas saya baru je tulis berkenaan iui kami, hari sabtu baru2 ni, masa saya g toilet keluar seketul darah (mcm darah period), lepas pada tu, hanya ada tompikan coklat sahaja (sorry agak trbuka entry ni) keesokannya, balik dari sekolah saya demam yg teruk, ditambah suhu badan yg tggi, muntah dan pening kepala.

terdetik dlm hati saya (mengandung ke aku ni)...3 hari dr bg mc, dlm pada tu hati trtanya2 period ker atau tnda2......., dlm hati mmg penuh dgn pengharapan....Allah saja yg maha mengetahui, dlm hati berdoa, andai btul period, biarlah ia keluar seperti biasa, tapi andai 'lekat', biarlah ia sihat.....

Allah maha mengetahui, finally on thursday, turun cam biasa (period)....walaupun saya agak kecewa tapi saya kena kuatkan semangat dan tabahkan hati, saya kena kuat....n again sayapujuk diri saya...Allah tak bagi lagi pada saya bukan kerana DIA tidak sayangkan saya dan suami, tetapi mungkin belum masa yang terbaik buat kami, even saya dan suami sgt berlapang dada andai ada zuriat buat kami dimasa ini, tapi kami xboleh lawan takdirAllah, sesungguhnya DIA maha mengetahui......

Insyaallah, aku dan suami akan terus berusaha, dan aku yakin pasti datang jua apa yang kami tunggu suatu hari nanti......

wahai hati bertabahlah.....

2 comments:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

intan said...

Wahai kwn ku Lyn, sabarlah dgn dugaan ini,dan jgn berhenti mengharap. Bila aku renung2 balik citer kwn2 kt byk yg ada ujian yg tersendiri, mcm aku Allah xuji pd aku tp pd anak aku. Semoga dipermudahkan Nya.